Manavgat Yangın : Joxmi34ybpy7qm / Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı.

Manavgat Yangın : Joxmi34ybpy7qm / Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı.. Manavgat'ta yangın, 4 mahalle tehlikede. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. Antalya orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait çok sayıda ekip sevk edildi. Manavgat'ın tepeköy mahallesi'nde bugün saat 11:30 sıralarında orman yangını çıktı.

Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Havadan ve karadan müdahale edilen yangın kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları başlatıldı. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı. Edinilen bilgiye göre, saat 12.15 sıralarında manavgat'ın bucak şeyhler mahallesi yer köprü mevkiinde ormanda çıkan yangın. Alınan bilgilere göre, oymapınar baraj gölü yakınlarında saat 10.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı.

3vgrby1bth7pym
3vgrby1bth7pym from haber.sol.org.tr
Son dakika manavgat yangın haberleri ve manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Havadan ve karadan müdahale edilen yangın kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları başlatıldı. Manavgat yangın haberleri antalya'nın manavgat ilçesinde bir ilkokul binasının altında bulunan kantinde gaz sıkışmasından olduğu tahmin edilen patlamada, 1 kişi yaralandı. Antalya manavgat'taki yangın kontrol altına alındı. Edinilen bilgiye göre, saat 12.15 sıralarında manavgat'ın bucak şeyhler mahallesi yer köprü mevkiinde ormanda çıkan yangın. Arazöze sıçrayan alevleri söndürmeye çalışan bir orman işçisi yaralandı. Antalya orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait çok sayıda ekip sevk edildi. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı.

Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın.

Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın. Manavgat yangın haberleri antalya'nın manavgat ilçesinde bir ilkokul binasının altında bulunan kantinde gaz sıkışmasından olduğu tahmin edilen patlamada, 1 kişi yaralandı. Manavgat'ın tepeköy mahallesi'nde bugün saat 11:30 sıralarında orman yangını çıktı. Arazöze sıçrayan alevleri söndürmeye çalışan bir orman işçisi yaralandı. Antalya son dakika haberleri : Edinilen bilgiye göre, saat 12.15 sıralarında manavgat'ın bucak şeyhler mahallesi yer köprü mevkiinde ormanda çıkan yangın. Manavgat'ın gebece mahallesi çayırlıklı ve kurtlar mevkilerinde yıldırım düşmesi sonucu orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kısa süre içerisinde itfaiye ekiplerinin müdahelesiyle kontrol altına alındı. Amfibi uçak, 4 helikopter, 15 arazöz ve 3 dozerle yangına müdahale edilen yangın kontrol altına alındı. Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları sürüyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı. Manavgat yangın tüpü ve söndürme ekipmanı firması arıyorsanız, manavgat yangın söndürme cihazları firmaları türkiye'nin en büyük firma rehberi bulurum.com'da! Antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü.

Arazöze sıçrayan alevleri söndürmeye çalışan bir orman işçisi yaralandı. Manavgat'ın yeşilbağ mahallesi dumanlı mevkisinde sabah saat 05.00 sıralarında mahalle halkının haber vermesiyle olay yerine manavgat'ta konuşlu yangın söndürme helikopteri, taşağıl orman. 11 ağustos 2019 pazar 17:17. Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor. İzmir torbalı'da ise, ormanlık alanda çıkan yangına müdahale ediliyor.

Oysgxi61tmfcom
Oysgxi61tmfcom from ichef.bbci.co.uk
Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kısa süre içerisinde itfaiye ekiplerinin müdahelesiyle kontrol altına alındı. Yangında yaklaşık 7 dönüm kızılçam ormanı zarar gördü. Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları sürüyor. Antalya son dakika haberleri : Yangın yerleşim yerlerine kadar ulaştı, evrenseki, ilıca, kalemler ve yeniköy mahalleleri tahliye edildi. 11 ağustos 2019 pazar 17:17. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Manavgat'ta düşen yıldırım yangına yol açtı.

Manavgat yangın haberleri antalya'nın manavgat ilçesinde bir ilkokul binasının altında bulunan kantinde gaz sıkışmasından olduğu tahmin edilen patlamada, 1 kişi yaralandı.

Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. 11 ağustos 2019 pazar 17:17. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Yangın yerleşim yerlerine kadar ulaştı, evrenseki, ilıca, kalemler ve yeniköy mahalleleri tahliye edildi. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı. Çeltikçi mahallesi kalemçeler mevkiinde tapulu. Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor. Son dakika manavgat yangın haberleri ve manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın. Manavgat yangın ile ilgili 13 haber listeleniyor.

Antalya orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait çok sayıda ekip sevk edildi. Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Manavgat yangın haberleri antalya'nın manavgat ilçesinde bir ilkokul binasının altında bulunan kantinde gaz sıkışmasından olduğu tahmin edilen patlamada, 1 kişi yaralandı. Manavgat'ta yangın, 4 mahalle tehlikede.

Excsqdw3n Dkbm
Excsqdw3n Dkbm from cdnr.yenicaggazetesi.com.tr
Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kısa süre içerisinde itfaiye ekiplerinin müdahelesiyle kontrol altına alındı. Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın. 11 ağustos 2019 pazar 17:17. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı. Manavgat yangın tüpü ve söndürme ekipmanı firması arıyorsanız, manavgat yangın söndürme cihazları firmaları türkiye'nin en büyük firma rehberi bulurum.com'da! Edinilen bilgiye göre, saat 12.15 sıralarında manavgat'ın bucak şeyhler mahallesi yer köprü mevkiinde ormanda çıkan yangın. Manavgat'ın tepeköy mahallesi'nde saat 13.30 sıralarında bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Çeltikçi mahallesi kalemçeler mevkiinde tapulu.

Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. Havadan ve karadan müdahale edilen yangın kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları başlatıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı çıkan orman yangınının yerleşim yerlerine sıçramadan söndürülmesi için çalışma başlatıldı. Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor. Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı. Manavgat'ta düşen yıldırım yangına yol açtı. Arazöze sıçrayan alevleri söndürmeye çalışan bir orman işçisi yaralandı. Antalya orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait çok sayıda ekip sevk edildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Manavgat'ta yangın antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Manavgat yangın ile ilgili 13 haber listeleniyor. Manavgat'ın tepeköy mahallesi'nde bugün saat 11:30 sıralarında orman yangını çıktı. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi.